·416 syf.····Okunma: 23 Aralık 2022 23:26 Bu kitabı beğenenler nesini beğenmiş çok merak ediyorum.Tam anlamıyla rezaletti.Kitap 400 sayfa 100 sayfası sadece sevişmeden oluşuyor.Sevisme kısımlarını atladım bı baktım kitap bitti.
Dahası kitap çok klişe başlıyor ana karakter kaçırılır kaçıran kişiye ulasacaklari yere kadar aşık olur.Birden bı aşk filizleniyor ve erkegimiz gücü için kaçırdığı kadına ben sana gücün için aşık olmadım seni sen olduğun için seçtim saçmalıkları söylüyor.Ne için aşık oldu belli degil tanıştıkları anda flört başlıyor ilişkinin oluşması için olgunlaşması için zaman yok direk e haliyle anlam taşımıyor bomboş sözlerden ileri gitmiyor dahası kızımız erkegimiz iyilestirmek için gücünü çok harcadiginda ilişkiye giriyor spermlerini içine salinca kız kendine geliyor gücümü tekrar topladım diyor ve farklı şekillerde güç içeceği alıyor erkegimizden.
Konu güzel islenebilirdi yalanı sezen kralsecen büyüyü ozumseyen ancak o kadar çok saçmalık silsilesi varki rezalet ötesi daha çok gömecek şey var ama yazarken bile sıkıldım.Okunacak daha güzel kitaplar var.Onlari okuyun.