2022 403. kitabı
Okunma: 24 Aralık 2022 20:18
7.ci kitap beni mest etti önceki okuduğum kitapta Tıtch'in karısını korkutan Londra'da çok güçlü mafya ailesinin 3 oğlundan biri vardı Zeke . Burada ana erkek karakter o olmuş nasıl mutlu oldum Nox'un kız kardeşi Bailey ile çift oldular . Ana çiftte sebepsiz ani karşılıklı aynı miktarda takıntılı hisleri çok seviyorum :D Önceki okuduğumuz kitaplarda MC grubu bir mafya ailesi ile savaşta başkanın oğlunu öldürüp başkanında ölümden dönmesine sebep olmuştular . O ailenin başı intikam için MC grubundan oğlunu öldüren Fury manyağının karısını kaçıracam diye gitti Nox'un kız kardeşini kaçırdı . Bailey tamamen MC içinde büyümüş kulüp üyesi ile evlenmiş iki kızı olmuş kocası ölmüş kızıl afet bir hatun . Zaten hala kulübe ait büyük bir yasal işletmeyi idare ediyor . Kadının tecavüze uğramasa bile çok kötü taciz ve dayak yemesine sebep oldu kaçıranlar MC grubunun kabul edemeyeceği bir istekte bulundular . Kabul edilmeyince istekleri kadını açık arttırma ile satmaya kalktılar . MC grubu olayı çözmek için çok güçlü olduğunu bildikleri Mafya ailesi Frasers'dan yardım istiyorlar Zeke gidip kadını mezattan satın alıyor ama sonrasında kulübe götüreceğine kadına takıyor ve kendi gizli evine götürüyor . Kızı kaçıran diğer aileyi yok edene kadar sözler tutulsun diye yapıyorum diyor ama tamamen yalan :D Sonrasında çiftin birlikte halleri alınan intikamlar takıntılı karşılıklı aşk karmaşa cinayetler ve mutlu son :)))) Zeke ve Bailey'i gerçekten çok sevdim aslında bu ikisine bayılıyorum. Bu ikisi ilginç kişilikleri olan harika karakterler Zeke beni tamamen kazandı. Bailey ve Zeke'nin mükemmel yanı mükemmel olmamaları ve kimsenin bekleyemeyeceği "normal" çiftin yakınından bile geçmemeleri. Bu arada bu mafya ailesinin ayrı bir 3 'lemesini yazmış yazar acayip sevindim diğer iki kardeş Zeke'den beter manyaktılar zira birde kız kardeş kitabı var mis :D
BaileyJessica Ames · 20212 okunma