2022 924. kitabı
Okunma: 25 Aralık 2022 02:50
Kitaplarını severek okuduğum yazarlardan biri, aristo ve dante kitabını severek okumuştum. Tabi ki bu kitabını da severek okudum. Kitabın karakterleri olsun konusu olsun ben sevdim. Yazar öyle bir kitap yazıyor ki okurken her şeyi sizde hissediyorsunuz. Tabi herkes sevecek diye bir şey yok ama şans verilmeli kesinlikle. Konusuna gelecek olursakta, Salvador lisede son senesidir ve her şeyin değişeceğini en yakın arkadaşı Sam'in yavaş yavaş hissetmeye başlamıştır, her ne kadar bu duyguyu uzak tutmaya çalışsa da bazı şeyler değişmeye başlar. Ama her şeye rağmen ilk gün ki gibi birbirine destek vermeleri zor günlerde yanlarında olmaları arkadaş bağlarının ne kadar güçlü olduğu bir kere daha gördüm. Son gün okula giderken okuldan birileri babasına kötü bir laf söyler ve Salvador'un hiç bilmedi bir yönü ortaya çıkar. Bundan dolayı babası da öğrenir. Bu sebepten dolayı inişli çıkışlı bir şeyler yaşamak zorunda kalır. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak. Okuyacak olanlara şimdiden iyi okumalar.
Hayatımın Akılalmaz MantığıBenjamin Alire Sáenz · Yabancı Yayınları · 2021168 okunma