···Okunma: 27 Aralık 2022 11:13 Dünya tarihinde bence en önemli ve başarılı aktör Aamir Khan. Ona olan hayranlığım bitmedi ve bitmeyecek. En büyük hayalim onunla tanışmak. Aslında tanıştım da. Filmleriyle tanıdım onu. Ama yüz yüze tanışmak da en büyük temennim. Kitap Aamir'in oyunculuk hayatının başlama sürecini ve akabinde oluşan gelişmeleri anlatıyor. Ayrıca yazar Aamir'in filmlerinden ve günlük hayatından çekilen fotoğrafları da ekleyerek zengin bir görünüm sağlamış. Benim gibi fanı olanlar kesinlikle okumalı. Onun hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabiliyorsunuz. Ben okurken hiç sıkılmadım. Aamir'in dürüstlüğü, insancılığı, doğruluğu ve belirttiği görüşleri beni çok etkiledi. Mükemmel bir azim ve mükemmel bir yetenek. Şuan bulunduğu konuma rahatlıkla gelmemiş, oyunculuğunun başlarında pek çok sıkıntı yaşamış biri. Ama o hepsinin üstesinden gelmeyi başarmış. Bu şahane yetenek hakkında daha kapsamlı bilgiler istiyorsanız kitabı tereddütsüz okumanızı tavsiye ederim. "Yazara da şükranlarımı sunarım."