2022 147. kitabı
Okunma: 25 Aralık 2022 00:00
Huzurlu günleriniz olsun... Bugün sizlere; yazar @bcherryauthor yazmış olduğu, @martiyayinlari bünyesinde çıkan "Yüz Karası" kitabının yorumu ile geldim... Evliliğinin son demlerinde olan Grace'in en çok istediği şey sevdiği kocasının onu sevmesi ve evliliğinin devam etmesiydi... Finn kararlıydı, bundan dolayı da dedikoducu insanların yaşadığı ve papazın kızı olarak önemli bir popülariteye sahip olduğu Chester'a doğru geri dönmek zorunda kalmıştı... Şimdiki haliyle, evliliği sallantıda olarak gitmek, kasabalının birkaç haftasına fazlasıyla yetecek bir dedikodunun başrolü olmak demekti... Jackson Emery ise kasabanın en istenmeyen insanı olsa da, kadınların ilişkilerini düzeltmek için gördükleri şehvetli araç olduğu inkar edilemezdi... Mahalleye yeni gelen ve annesinde gördüğü gibi ağlama ve panik atak krizleri geçiren Grace'e karşı büyük bir kin beslemekteydi... Hem papazın sosyetik kızı, hem de geçmişten kalma bir düşmanlığı olan ailenin sevgili çocuklarıydı... Ne olursa olsun alkolik babasından, işinden ve benliğinden uzak durmalıydı... İkisi de hayat tarafından yaralı insanlardı ve çok geçmeden birbirlerine olan çekim açığa çıkacak ve onları çeken yanları kendileriyle alakalı ne denirse densin birleşmeye yetecekti... Kasabanın yeni olayı bu ikili olurken, aileler tarafından gelecek olumsuz hamleler kaçınılmaz olacaktı... Artık onlar için bu kasabadaki zaman hepsinden zor gececekti... Bu sene içerisinde okuduğum en iyi dram kitabı olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum... Bu sene okuduğum ve çok ağladığım "Bin Öpücük" kitabını geçerek kendisi sene içerisinde en çok ağladığım ve en çok sinir olduğum kitap olarak adını yazdırdığını söyleyebilirim... Bazı karakterlere olan sinirim ne olursa olsun geçmeyecek... Beni ağlatan asıl kısım biraz da annelikle alakalı olduğunu ve okuyan tüm anneleri de çok fazla etkisi altına alacağını söyleyebilirim... O 7 buketi unumayacağım... İçerisindeki romance, smut sahneleri kendini abartmayacak yeterli düzeyde olduğu için kitabın gerçekçiliğini ve dramını gölgede bırakmamış, özellikle benim gibi duygulu eser sevenler için başucu kitabı olacak kaliteyi ve etkiyi çok güzel sağlamıştır... Okuyun efendim, teşekkürler
Yüz KarasıBrittainy C. Cherry · Martı Yayınları · 20243,327 okunma