Puan vermedi·188 syf.····Okunma: 31 Aralık 2022 09:49 "Yol bitmez. Ömür geçer gider..."
Mustafa Çiftçi'nin düşüncelerini hem en sade hem en açık hem de en hikâye havasında anlattığı bir kitaptı. Modern hayata bakış açısını da şeffaf bir şekilde okuyoruz. Ben @mciftciresmi 'nin görüşlerine ve burada yazdıklarına görüş kapsamında katılıyorum. Çocukluğundan itibaren çalışkanlığını ve temizliğini de görmezden gelemiyorum. Çocuk olarak hem de erkek çocuk olarak temizliği gerçekten tebrik edilmeyi hak ediyor.
Gazete çıkartmak istemesinin masumluğu ve o yaşta bunu düşünebilecek olgunluğa sahip oluşu da çok güzel. Zaten küçüklükten okumanın derdine düşmüş, okumayı yaşamak için gerekli bir aktivite haline getirmiş olanlar için saçların lisede dökülmeye başlaması da çok abes değildir zannımca.
Ben beğendim kitabı.
Arka kapakta yazan "Kalfa Uykusu; okuyanların yüreğini ısıtacak, yüzünü gülümsetecek, içini ferahlatacak dostane bir kitap. Kedere-derde-sıkıntıya şifa niyetine... İyimser ve insancıl." Kısmına da kesinlikle katılıyorum. Aslında yazdıklarımın duygularını açıklayan kısım ds budur.
İyi okumalar diliyorum...