2023 1. kitabı
Kızıl Kehribar | #kitapyorumu 9/10 Lacivert serisinin devam kitabı diyebiliriz. Oradaki iki karakterin hikayesini okuyoruz bu kitapta. Tek kitap sanıyordum ama devamı varmış. Buna çok sevindim çünkü kitapta aşkı fazla okumuyoruz. Kitap, serinin Amber kitabının bittiği yerden 20 gün sonrası gibi bir zaman dilimi ile başlıyor. Mike, Sinem hakkında öğrendiği gerçekten sonra onunla konuşmak istiyor fakat duydukları karşısında şok oluyor. Sinem hakkında bildiklerinin, yaşadıklarının hepsinin farklı bir nedenden olduğu öğrenince minik kalbi kırılıyor. Daha sonra James ile Beren’in ekipten ayrılması ile yeni lider geliyor, gelen lider de şaşıracağımız biri çıkıyor. Mike hem görev hem aşkı arasında kalıyor fakat Sinem aralarında yaşanan bir yanlış anlaşılma nedeniyle tamamen bitirmiş, umrunda değilmiş gibi davranıyor. Gittikleri görevde yaşadıkları sorunlar ve çözüme bağlanamamasıyla James ve Beren ekibe geri dönüyorlar. Ve hop DEVAM EDECEK yazısı ile kitabımız bitiyor. Kitaptan bir puan kırmamın nedeni, bazı bölümleri okurken fazlasıyla sıkıldığım içindi. Gittikleri görev anlatımda fazlasıyla ön plandaydı ben görevden çok aşklarının ön planda olmasını istemiştim. Merak ettiğim bir ikili olduğu için hemen devamını da okumak istiyorum. En kısa zamanda çıkması dileğiyle. T. Y. Mazer
Aşk
Kızıl KehribarT. Y. Mazer · Artemis Yayınları · 2022147 okunma