2023 4. kitabı
Tam MC serime mutlu bahtiyar devam ederken ne göreyim daha önce okuduğum ve ciddi beğendiğim Onyx Assassins adlı Vampir serisinin yeni 6.cı kitabı çıkmış :D Hemen araya bunu sıkıştırmam lazımdı tabi :))) Yeni yıl hediyesi gibi oldu zira seride yazar en eskiler denen uyandırılan Vampirleri yazmaya başladı devam olarak . Hepsini yazacak demek acayip mutluyum :D Ana çiftin durumu bana biraz J. R. Ward 'ın Kara Hançer Kardeşliği 2 .ci kitabını anımsattı . Vampir ve kanserli insan kadın aşkı :)) Ajax 500 yıllık uykudan uyandırılan en eskiler denen Avcılar adlı Vampir grubundan biri . Adamın bulunduğu belli alanda zaman ile oynayabilme yeteneği var . Zaten seride vampirlerin her birinin farklı manyak özellikleri var . Ajax toplamda 870 yaşında bunlar uyandı ve gruba hemen dahil oldu Krallarına biat ettiler ama tabi 500 senelik farka ayak uyduruyorlar anca :D Ajax arada gidip hastane karşısında oturup insanları inceliyor bir gün hastaneden çıkan Grace görüp çarpılıyor hatuna . Grace 24 yaşında aynı annesinin başına gelen beyin kanserine sahip 3-6 ay arası ömrü kalmış durumda . Tedaviyi istemiyor zira annesinin tedavi ile son zamanlarının iyice kötü olduğunu biliyor ki zaten kurtuluş yok .Hastane çıkışı başlayan tanışıklık Grace zaten ölücem adam şahane takılayım hayatımda yapmadığım şeyleri yapayım cesur olayım kararı ile ilişkiye dönüyor . Tabi Ajax'ın eşi olarak dövmeler ortaya çıkınca kadının ölüyor olması falan dram aşk diğer tarafta bu eskilerden birinin manyaması ve ortalığı karıştırması . Sürprizler ortaya çıkan durumlar gelecek kitapların çiftlerinin alt yapı hazırlığı ile lezizdi yine kitap :))) Şimdi MC serime kaldığım yerden devam tabi pek merak ettiğim adamların kitaplarına vardım :D
Crimson HunterSamantha Whiskey · 02 okunma