2023 4. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2023 00:00
Merhabalar Öncelikle şöyle söyleyeyim mükemmel bir kitap. Gerçekten mükemmel. Ben bu kitaba çok önyargı ile yaklaşıyordum. Ne bileyim sanki sıkıcı gibi,her okumaya başlamam 50. Sayfayı geçmiyordu. Daha sonra tekrar okuma başladım ve en sonunda iki günde seriyi tamamladım.Size yemin ederim bitsin istemedim... Sedef Yankı Sarmaşık bu kadın resmen olmak istediğim kişilik. Size şu kadarını söyleyeyim bu kadın hickimseye benzemiyor asla...Ve ben ilk defa böyle bir karakter gördüm. Tek kelime ile mükemmel. O güldü ben ağladım. O yaşadığı her acıyla alay etti ben ona yine ağladım. Sanki yazar ile beraber ben yazdım kitabı... Alaz Altuğ Sipahi bu adam bana 'vay be böyle adamlar da varmış. ' dedirtti.Hamleleri yaşadığı kötü şeylere rağmen her zaman doğru atan bir adam.Seni çok sevdim. Bu hikayede birbirinden güzel insanlar,bir birinden acı hayatlar,birbirinden güzel dostluklar, kardeşlikler....Aşklar... Okuyacağınıza emin olabilirsiniz. Tavsiye ediyroum.Eger gerçekten güzel bir vakit geçirmek istiyorsanız. İyi okumalar:)
Yaralasar - 1Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 202113,1bin okunma