2023 4. kitabı
" Öyle uzaktan bakınca bana Gün görmemiş hislerimin adağısın sevdiğim." Selam Arkadaşlar bugün sizlere cuma geceme konuk ettiğim şiir kitabım #mavidüşlükadın ile geldim. Öncelikle şairimiz hayatın içinde yaşanan her türlü duygu ve düşüncelerini ilmek ilmek dizelerine dökmüş. Verdiği hissiyat gerçekten kendimizden fazlaca bir şeyler bulacağımızı söylüyor. Aşka teslimiyet yakışır Tiz sesler çoğalmaz yalnızlıkta. Ve dudaklara dua Bildiklerin bilmediklerine karışır. Şiire hasret yakışır, Şairler bundan yalnız! Merhamet dolu bir kucağa sıcak yakışır. Sokulan ten, körükleyen har. Olmuşlara şiir yazılan kitabımızda her biri biri birbirinden güzel 57 şiir bulunmaktadır. Dünyanın ürkütücü belirsizliğinde şiir bazen bir sığınaktır. Bir ihtiyaçtır insanın karmaşıklığına GÜZ-ELLEME Kimsesizlik bir urgan boynumda Nice kalabalıklar bir felaket tellalı. Bir tek sevda kuşları... Ökselerinden kurtulup uçuyor, Yüreğimin oyuğuna atılmış kırıntılarını topluyor. Sızım sızım sızlıyor, saklı kalmış yaralarım. Kırıntı bitiyor, sonra yaralar Ardından bir sağanak boşanıyor, Ta ayakucuma kadar Kar beyaz çiğdemler açıyor ömrüm.. " Ben kitabımızı ve şiirleri çok beğendim. Ve kesinlikle tavsiye ederim. Kitapla, şiirle kalın dostlar.
Mavi Düşlü KadınZehra Akyurt · Dizgi Kitap · 202247 okunma