·691 syf.····Okunma: 13 Ocak 2023 14:16 Önce serinin ikinci kitabını okumuş gibi oldum çünkü bu kitabı yıllar önce okumuştum ama Kara ev kitabını okuyunca bunu yeniden elime almaktan vazgecemedim. Tabi ki Stephen king benim bayıldığım bir yazar ve nedense çocuk kahramanları ayrı bir güzellikte işliyor. Her sayfası aksiyon her sayfası kahramanlık ve serüven içeren kitapta sıkılmaniz mümkün değil. Hayal alemine dalıp güzel bir kahramanlık hikayesi okumak isterseniz Jack ile üç aylık bir sihirli diyar serüvenini okumalısınız. Korku öğelerinin ve gerilimin de oldukça yer tuttuğu kitapta su da olsaydı daha iyi olurdu diyeceğiniz hiçbir şey yok. Hikayede; Jack babasının vefatından sonra babasının hem is ortağı olan hem de en yakın arkadasi olan kişiden kaçmak zorunda kalan annesi ile otel otel gezerken annesinin tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandığıni ve günden güne kötüye gittigini ogrenir ancak yeni tanıştığı biri onu sihirli bir diyara gidip tılsımi alırsa annesini ve diyar kraliçesini kurtarabilecegini söylediğinde bunu kabul eder ve seruven başlar. Ben yeniden söylüyorum kitaba bayıldım ve bu yıl bol bol yeniden Stephen king kitapları okumaya karar verdim. Çok çok çok teşekkürler Stephen king ve hoş geldin yeni kitap.