Herkese merhaba Yıllar önce ilk kitabının filmini izlemiştim. Şimdi ise devam kitabını okudum.
#kitabınkonusu İlk kitapta Halliday, yumurta kazananı olan Parzival'a varisi olarak her şeyini bıraktı. Ölümünden önce tasarladığı ONI başlığı keşfeden Z ve arkadaşları onu tüm dünyanın kullanımına açma kararı aldı. İnsanlar ONI başlığı sayesinde sanal evrende avatarlarının yaşadığı her şeyi yaşayıp hissedebiliyorlar. Bu başlık yıllarca mükemmel bir teknoloji olarak kullanıldı ta kiii Anorak çıkıp gelene kadar. Anorak, Halliday'in yarattığı yapay zekası. Ortaya çıkmasıyla birlikte aksiyon başladı diyebilirim. Parzival ve arkadaşları yine zamana karşı yarışarak görevleri tamamlayıp Siren'in Ruhunu almayı başardılar.
Bu 7 parçayı bulmak için çok çaba sarf ettiler. Yeri geldi arkadaşlarını kaybettiler.
Güzel bir fantastik / bilim kurgu kitabı. Fakat kitapta nerdeyse her sayfada film, müzik, oyun alıntıları vardı. Bu kadar çok alıntının olması okumayı aşırı derecede zorlaştırıyor. Konusu çok güzel, aksiyonlarla akıp gidebilecek bir kitapken yazarın yapmış olduğu bu fazla alıntı insanı biraz sıkıyor. Sanal Oyun, Sanal Evren ilgililerinin okuyabileceği bir kitap.