·288 syf.····Okunma: 14 Ocak 2023 21:35 Konusu oldukça ilgimi çeken bu tatlış kapaklı kitabımızın yorumuyla geldim Kitabımız kısa ve akıcı olduğu için 1-2 oturuşta bitecek bir kitap. Kesinlikle gerçek hayatta ve hatta tam da sosyal medya popülerliğinin olduğu bu dönemin gerçeklerine bi kez daha şahit olduğumuz bir hikayeydi Bu açıdan verilen mesajı çok sevdim. Diğer yandan ana karakterimiz Sunshine’e gerçekten çok kızdım ama baktığınızda şuan onun gibi olan kimler kimler yok ki En azından yaşanan o yıkım onda bir dönüm noktası olmuş ve yaşadıklarından dersini çıkarmış Kısaca sosyal medyada fenomen olmanın ki üstelik yalanlarla çıktığı zirveden tepetaklak düşerken gerçek hayatındaki her şeyin de elinden uçup gitmesinin ardından yaşananları okuyoruz.
Sunshine, rüya gibi bir hayat sürüyordu. 14 yıllık güzel giden bir evliliği ve internet üzerinde de milyonlarca hayranı vardı. İnternette yemek tarifleri vererek ünlenmiş ve sonrasında gelen yemek kitabı ile program yapma tekliflerini de kabul etmişti. Ama gelin görün ki birgün sosyal medya hesabı çalındı ve bütün sırları bir bir ortaya dökülmeye başladı. Önceleri durumu kurtarmak için yaptıkları işe yarıyordu fakat sonra gelen bir skandal görüntü onun hayatını tamamen bitirdi. İş anlaşmaları iptal oldu, eşi boşanma davası açtı, evinden oldu derken elinde hiç birşey kalmadı. O da hiç anlaşamadığı ablasının yanına dönmek zorunda kaldı. Önceleri herşeye sıfırdan başlamak ve yeniden kendini kanıtlamak için büyük bir plan yaparken zamanla bunun boş bir iş olduğunu farkeder ve üstüne de gelen güzel bir sürprizle artık hayatında ne yapması gerektiğine karar vermiştir. Peki hesabını çalan ve sırlarını ifşa eden kimdi? Neden onun hayatını mahvetti? Herkesten sakladığı büyük sırlar neydi? Ablası ve eşi ile ilişkisi ne olacak? Başına gelen güzel sürpriz ne? Bunları ve çok daha fazlasını okuyup öğreniyoruz