·341 syf.····Okunma: 20 Ocak 2023 02:23 Spoiler!!!!!
Ben, eski sevgilim ve yeni sevgilim (eski sevgilimin babası) biz kocaman bir aileyiz;)
Charlotte & Emerson
Charlotte aldatıldığı için sevgilisinden ayrılır. Ev sahipleri kira depozitolarını sevgilisinin babasına verir. Charlie parayı almak için eski sevgilisinin babasının evine gider. Burada bir yanlış anlaşılma sonucu baba ile tanışır.
Emerson zengin bir adam ve arkadaşları ile özel bir gece kulübü kurmuşlar. Oğlu ile arası bu kulübün içeriğinden dolayı bozulmuş. Kulüp özel ihtiyaçları olan insanlara hitap ediyor. Emerson'un da kendi için özel ihtiyaçları vardır. Bir gün eve gelen bir kızı bu ihtiyaçlar için tutulmuş sanıyor ama kız oğlunun eski sevgilisi çıkar. Emerson oğluna yaklaşmak için kıza sekreterlik işi teklif eder. Charlie de kabul eder. Charlie işe başlayınca Emerson ile arasında işler kızışmaya başlar.. İlişki gizli saklı başlar, araya ayrılık girer ve mutlu son...
Kitap genel olarak güzeldi. Yazarın dili, anlatımı akıcıydı. BDSM içeriklere yer verilmiş. Bdsm den dolayı çekinenler varsa burada çok abartılı yer verilmemişti. Bu kitaptan daha tetikleyici içerikler okumuştum. Charlotte ve Emerson arasındaki enerjiyi sevdim özellikle ilişkilerine başlamadan önceki elektrikleri:))Kitaplarda yaş farkını problem etmiyorum ama gerçek hayatta böyle olur mu sanmam. Burada da kız 21 adam 40 yaşında.
Charlotteen 15 yaşındaki kız kardeşiyle iletişimini çok sevdim.
Keyifli bir kitaptı yormadan okuttu kendini.