2023 10. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2023 14:49
Evet geldik merakla okuduğum Canavar Üçlemesi 1. kitabının yorumuna Yani acayip bişey okudum Yarıdan sonrası özellikle çok iyiydi Yazar karmaşık bir olay örgüsü yaratmış ki zaman yolculuğu temalı hikayeler yazmak ve tutarlı kalmak kolay değildir. Kesinlikle önünü arkasını, hesabını iyi yaparak kurgulamış Hikayeyi çok dikkatli okumak lazım, bazı detayların içinde çok önemli şeyler gizli ve bunu kaçırırsanız sonunda bu nasıl böyle olmuş diyebilirsiniz. Yazar her şeyi ince ince işlemiş ve ikinci kitapta hikaye nasıl olacak diye şimdiden acayip merak ediyorum. Umarız çok beklemeyiz . Konudan biraz bahsedeyim. Evrenimizde normal insanların dışında birde canavarlar var ve her canavar ailesinin de farklı bir gücü var. Kitabımızda birbirlerinden nefret eden Hunt ve Oliver aileleri öncelikli. Hunt ailesinden olan Joan’dan canavar oldukları gizlenilmiş. Aslında hikaye gibi anlatıyorlarmış fakat Joan gerçek olduğuna inanmıyormuş. Ta ki yanlışlıkla birinin hayatından çalarak zaman yolculuğu yapana kadar. Öte yandan Tarihi Holland Köşkü’ndeki işinde tanıştığı Nick ile birbirlerinden hoşlanıyorlar fakat tam olarak birbirlerinin ne olduğundan da bihaberlerdir. Ne zamanki ilk buluşmalarına gidemeyen Joan ile sonraki görüşmelerinde köşkte yaşanan korkunç olaylarda her şey açığa çıktı, o zaman ikisi de büyük bir şok yaşadı çünkü Joan kendisinin canavar olduğunu kabullenmiştir fakat Nick’in bir canavar avcısı olduğu gerçeği inanılmazdır. Nick, yaşayan bütün canavarları öldürmeye kararlıdır. Joan ise yaşanan olaylardan sonra düşman ailenin oğlu Aaron ile kaçmak zorunda kalır. Hikayemiz buradan sonra başlıyor. Bir taraftan zamanda yolculuk yaparak Nick’ten kaçmak isterler, diğer taraftan da yaşananları eski haline getirmek için zaman çizelgesini değiştirmek için plan yaparlar. Peki tüm bunların arkasında yaşanan gerçekler nelerdir? İşte bu kesinlikle şaşırtıcı olan kısım
Sadece Bir CanavarVanessa Len · Olimpos Yayınları · 2022557 okunma