2023 2. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2023 00:00
Puanim 4,5/5 9/10. #kitapyorumu Merhabalarrrr. Yine bomba gibi bir kitap yorumuyla karşınızdayımm. Yasak aşk hikâyesi okumayı sevenleri buraya alalimm. Öncelikle konusu itibariyle kesinlikle herkesin sevebileceği bir kitap değil. Ama yazar o kadar güzel işlemiş ki konuyu.. Kisaca kitabın konusundan bahsedecek olursam, kızımız Jordan üniversite okuyan 18-19 yaşlarında biridir. Akşamları barda garsonluk yaparak geçimini sağlıyordur. Doğum gününün olduğu akşam işten çıkıp tek başına sinemaya giden Jordan burda çok etkileyici bir adamla tanışır. Ancak şöyle bir sorun vardir. Jordan'ın erkek arkadaşı vardır. Kader mi dersiniz talihsizlik mi bilmem.. Sinemada tanıştığı kişi erkek arkadaşının babası çıkar. Sonrasında erkek arkadaşıyla kaldığı evlerinden ayrilmak zorunda kalan çiftimize, sevgilisinin babasi evlerini açar. Erkek arkadaşının babasi olan Pike, kira parasi yerine onlardan ev işlerinde yardimci olmalarını ister. Tabi kendisi genç yaşta baba oldugu icin ve ogluyla arasında geçmişten kalan sıkıntılar oldugu için evin tüm sorumlulukları kızımız Jordan'a yıkılır. Sevgilisi doğru dürüst evde bile durmaz. Durum böyle olunca, bu ortak noktası çok olan birbirinden etkilenen Pike ve Jordan kendini yasak bir cekimin içinde bulurlar. Ayy ayyy bu kitabı sonunda okuduğum için ne kadar mutluyum anlatamamm. Kitap kesinlikle beklediğimden daha güzeldi. Sadece sonlarında bir sahnede Pike'a aşırı sinirlendim. Ordaki hareketi düşüncesi daha farkli olsaydi tam dört dörtlük bir kitapti benim için. Bu yüzden bir puan kirdim. Aralarında bu kadar fazla yaş farkı olan insanların birbirlerine aşık olup, bunu engellemeye calismalarini okumak benim için cok farklı bir histi. Özellikle Jordan'in erkek arkadasinin bu kadar salak, soğuk ve son hareketinden dolayı şerefsiz çıkması kesinlikle birbirleri için ne kadar yanlış insanlar olduklarını göstermiş oldu.Neyse ki kitabın sonu benim icin tatmin edecek güzellikteydi. Eğer bu tarz kitapları seviyorsanız kesinlikle favorileriniz arasına girecek olan bu kitabı tavsiye ederim. Kitapla kalinn.. Not:. Kitapta +18 sahneler vardir.
Doğum Günü KızıPenelope Douglas · Dex Kitap · 20221,108 okunma