Sizi sıcacık bir hikaye okumaya davet ediyorum. Eşini ve işini aynı anda kaybeden Miray’ın hikayesi. Miray sonsuz bir aşkla sevdiği kocası Emre, onu sanal bir aşk uğruna terk ettikten sonra, işinden de kovuluyor. Sürekli laf sokan ve eleştiren annesinden görmediği yakınlığı gördüğü,adeta bir kanatsız melek olan Vesile Hanım’ın desteğiyle hayata tutunmaya çalışıyor. Vesile Hanım sayesinde biraz kafa dağıtmak için kısa bir süreliğine Urfaya gidiyor. Kocası Emre’nin acısını da yanında götürüyor elbette. Urfa’da ısrarlara dayanamıyor Vesile Hanım’ın kardeşinin evine yerleşiyor. İşte her şey bu noktadan sonra değişmeye başlıyor. Miray’ın Urfa’ya varması ile birlikte kendimizi hem Urfa’yı hem Urfalıları, hem Urfa’nın geçmişini en ince detaylarına kadar öğrenirken buluyoruz. Miray ile birlikte sokak sokak geziyoruz Urfa’yı. Peki, hiç hesapta yokken karşısına çıkan bu insanlar Miray’ın hayatını nasıl değiştirecek? Mehmet Emin Miray’a sadece Urfa’yı gezdirmekle mi kalacak? Miray bu büyülü atmosfer de yaşayan sıcacık insanların içinde kendini bulduğunu hissederken, acaba Miray’a yer var mı bu insanların arasında?Bu soruların cevapları ve sizi temin ediyorum dört dörtlük bir Urfa gezisi için bu kitabı mutlaka okumalısınız. Daha ilk sayfalardan Miray’ın yaşadıklarına ortak olmamızı hatta adeta Miray olmamızı sağlayacak kadar içten bir dille yazılmış, okuması keyifli bir kitap #uçdediyüreğim . Bir ilk kitap olmasına rağmen temposu hiç düşmeyen , şimdi ne olacak duygusunun son ana kadar bizi sarmasını sağlayan başarılı kurgusu ile kesinlikle okunası bir kitap. Öyle güzel betimlemeler var ki , ben de Urfa’ya gidip Miray’ın gezdiği her yeri gezip görmek istedim. Yazarımız @sebnemozbayyavuz akıcı diliyle sıcacık bir hikaye armağan etmiş bize. Kendisini kutluyor ve sizlere de bu kitabı mutlaka okuyun diyorum. Bu güzel kitapla tanışmama vesile olan @okuyankulkedisi2 ‘ne ve basıp bizimle buluşturan @dkyayinlari ‘na çok teşekkür ediyorum. İyi ki kitaplar var öyle değil mi Sağlıkla ve kitapla kalın