İsabella 6 yaşındayken doğum günü partisinde havuza düşüyor ve onu Luca kurtarıyor. Çocukken Lucaya kahramanı gözüyle bakıyor ve Lucaya hayran oluyor. Daha sonra büyüdükce bu hayranlık hoşlantıya ve aşka dönüşüyor. İsabella Lucaya âşık olduğunu bir tek kardeşine söylüyor ve başka kimseye söylemiyor. Luca İsabellanın dedesiyle konuşmak için her geldiğinde İsabella gizli gizli onu izliyor. Ama Luca aynı zamanda evli. Luca eşini korumasıyla yatak odalarında onu aldadırken yakalıyor ve eşinden boşanıyor.
İsabellanın dedesi hasta olduğu için ölüceğini biliyor ve öldüğü zaman yerine İsabellanın kocası geçicek. Kendi işini en iyi yapabileceğini düşündüğü kişi ise Luca. Dedesi Lucaya İsabella ile evlenmesini söylüyor. Luca mecbur kabul ediyor. İsabella, Lucayla evleneceği için çok mutlu oluyor ama bunu pek belli etmiyor. Evlendikleri zaman Lucayı kendine âşık etmeye çalışıyor. Luca evlendikten sonra saldırıya uğruyor ve hafızasını kaybediyor. Bu durumun yayılması çok kötü duruma sebep olucağı için İsabella bunu Lucanın kardeşiyle saklamaya çalışıyor. Lucaya önemli bilgileri veriyorlar ve hafızasını kaybettiğini belli etmemeye çalışıyorlar. Luca, İsabella ve Lucanın kardeşi çok iyi bir ekip oluyorlar.
İsabella hep Lucanın yanında oluyor ve ona her şekilde yardım ediyor. İsabella Lucaya birbirlerine âşık olduklarını söylüyor. Ama hep hafızası geri geldiğinde ona yalan söylediği için Lucanın tepkisinden korkuyor. Ama tabi Luca İsabellayı bu konuda şaşırtıyor. Serinin her kitabı ayrı güzel her karakteri ayrı güzel.
Puanım: 10/10