Şu cümlelerle bitirirdim= seninle hiçbir diyaoluğumuz olmadı hiç demek isterdim sadece bir gün bir konu üzerinde tartıştık çok güzel gündü o gün belki hatırlıyorsunudr bilemem işte o gün en mutlu günümde o gün mutluluktan ağladım babam benimle ilk defa bir konu hakkında fikirlerimizi sunduk diye sadece o gün. Başkalarına verdiğin sevgiyi bırazcik bana da verseydin belki başka yerlerde olurdum bu halde olmazdım, başkalarıyla konuştuğun konuları benimlede konuşsaydin belki senin gibi olabilirdim ben Allah'tan bunu diledim inşallah senin gibi biri olmam diye. çünkü o kadar canımı yaktın ki açtığın o derin yarayı sen değil başkası gelsede kapatamaz hala seviyormuyum evet seviyorum çünkü babamsın bir söz vardır baban ne olursa olsun saygı göstermelisin. Ben sana ne kadar çok saygı gösterdim haksızlığa uğradın yanında oldum. Herzaman yanındaydim ve hala yanındayım ama sen bir kere olsun olmadın bunlar zoruma gitmiyor ama başkaları senin oglunmuş gibi davranman baya koyuyor insana. Bilmeni isterim .🌼