2023 2. kitabı
Herkese merhaba bugün korsan kralın kızı kitabının ikinci ve son kitabı siren kraliçesinin kızı kitabıyla geldim. Spoiler olabilir. Kitabı ilk kitaptan daha çok sevdim. Kitaba başlarken olaylı başlıyordu bu hoşuma gitti. Zaten sonuna kadar olaylar devam ediyordu. O yüzden kitabı hemen bitirmek istiyorsunuz hemde merak ediyorsunuz ne olacak diye. Kitabı 2.5 saatte bitirmemden belli olur zaten. Kitapta Alosa favori karakterim hem güçlü hem zeki yani muhteşem bir kadın karakter. Okurken hayran kaldım. Sırf onun için bile okunur kitap. Kitapta Alosa’nın siren yanını kontrol altına almaya çalışması çok güzeldi ve bunu başarmaya çalışmasına yardım eden Riden’a ne demeli. Bence çok güzeldi. Ama kitapta aşk sahneleri çok az bu yüzden puan kırdım. Onun dışında kitapta Alosa’nın babasına şok oldum. Zaten ilk kitapta bir şey çıkacağı belliydi ama bu kadarını beklemiyordum. Spoi olur diye bir şeyde diyemiyorum. Kitabı genel olarak sevdim bence hem kısa hemde akıcı bir seri. Rs için okuyabilirsiniz. Kitapta biraz derinlik olsaydı biraz da aşk favorim olabilirdi. Ama yine de sevdim bence şans verebilirsiniz.
Fantastik
Siren Kraliçesinin KızıTricia Levenseller · Martı Yayınları · 20221,012 okunma