2023 1. kitabı
Merhabalarrr! Kitabı bitirdim sonunda ve çok beğendim cidden onlara da değineceğim. Önce konusundan bahsedeyim. Evliliği bitmek üzere olan bir adamın evliliğini kurtarmak için ne yapması gerektiğini bilmiyor. Gavin'nin arkadaşları onun bu halini görüp ona kadınları anlamak için aşk kitapları okuduğu bir kitap kulübüne alıyorlar ve ona bir romantik kitap verip bundan ders çıkarmasını söylüyorlar. Evliliği boyunca birçok hata yapıp boşanma noktasına gelen adamın neleri yanlış yaptığını kitabı okuyarak fark etmesini okuyoruz. Sevmediğim noktalardan biri Gavin'nin kitaptaki cümlelerin aynısını thea’ya söylemesi. Diğeri ise Liv… gerçekten çok düşüncesiz bir karakterdi bence. Bencil? Tam olarak ne demeliyim bilmiyorum ama ablasını korumak isterken yanlış düşünüyordu bence. Thea’yı ve Liv’i anlayabiliyorum ancak Liv ablasına destek mi köstek mi oluyordu onu anlayamadım. Ama yine de çiftin birbirlerine olan aşkını gerçekten hissettim ve thea’nın korkularını da… Gavin’in bazı anlarda kendini tutamasa da gerçekten çabalaması hoşuma gitti.
Âşık Erkekler Kitap KulübüLyssa Kay Adams · Nemesis Kitap · 2021987 okunma