2023 8. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2023 14:58
"Yaşamla ölüm arasında bir kütüphane var," dedi. "Bu kütüphanedeki raflar sonsuza kadar gider. Her kitap yaşamış olabileceğin başka bir hayatı yaşama şansını sunar sana. Farklı seçimler yapmıș olsan, șuan nasıl bir hayatın olacağını görürsün... Pişmanlıklarını telafi etme şansın olsaydı, bazı konularda farklı davranır mıydın?" . Bir yerde uzun zaman kaldığınızda, dünyanın ne kadar büyük ve uçsuz bucaksız olduğunu unutuyordunuz. O enlem ve boylamları uzunluğunu algılayamıyordunuz. Kendi içimizdeki uçsuz bucaksızlığı da algılayamadığımız gibi, diye düşündü Nora. . Hayatı berbat halde ve depresyonda olan Nora Seed art arda aldığı kötü kararların sonucunda kendini bir kütüphanede buluyor. Gece yarısı kütüphanesindeki sonsuz sayıdaki her bir kitapta Nora'nın farklı bir hayatı yazılı. Farklı kararlar verseydi yaşamış olabileceği hayatlar. . Mutluluk sadece önemli sandığımız seçimlerde mi gizli? Yanlış giden her detayın sorumlusu gerçekten biz miyiz? Hayatı yaşanır kılan ne? Yanlış bir karar insanın tüm hayatına mal olabilir mi? . Bence okumak için şans vermeniz gereken bir roman. Okurken pişmanlıklarınızı sorgulatan güzel bir mesaj veren bir kitap.
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,1bin okunma