·448 syf.····Okunma: 22 Ocak 2023 00:18 "Cadı ve cadı avcısı kutsal evlilik bağıyla birlestiklerinde hikaye tek bir şekilde bitebilir...Aşk ve Ateş "
Merhabalar
Alıntıdan da anlaşılacağı üzere size hayat görüşleri yetiştirilme tarzları birbirinden çok farkli olsada, aslında saklanan gerçeklerin altında aynı olan Lou ve Reid in hikayesi Yılan ve Güvercinin yorumuyla geldim. Lou kendini saklamak zorunda olan bir cadi Reid ise tüm ömrünü cadilara karşı duyulan nefretle büyütülmüş netice olarak ise onları avlamayi meslek edinmiş cadı avcısı bir yetim. İşte bu iki karakterin yolları kesiyor ve imkansız gibi görünse de evlenmek zorunda kalıyorlar. Olaylarda bundan sonra başlıyor..Yazari ilk okumama rağmen kaleminin oldukça akıcı olduğunu söyleyebilirim..Seriye giriş kitabi olduğu için çok fazla bir aksiyon yok fakat karekterleri tanımanızi ve iç dünyalarını anlamanıza yardımcı olurken, kitap son sayfalara dogru daha fazla aksiyonu size sunuyor. Bunun yanı sıra sonuna doğru ortaya çıkan sırlar sizi devamı konusunda merak düşürdüğünü söyleyebilirim.
Beni rahatsız eden kısımlar ise bir kesinlikle kitabın nerde ve hangi zamanda geçtiğini anlayamıyoruz çünkü yazar bunu net bir şekilde belirtmemis. (Kitapta Fransızca kelimeler olduğu için orda geçtiğini hayal ettim ben.) İkincisi ise yazar daha çok karekterlere yönelmiş kitapta yani fantastik dünyası eksik kalmış kitabın...ben okurken kitaba dair o evrenide okumayı sevdiğimden bu konuda biraz hayal kırıklığına uğradım.. Bunun yanı sıra karekterlerin aralarında olan kan bağını da biraz karmaşık buldum..tabi yazar bunu belkide kitabın sonunda ortaya çıkan gerçeklikle alakası olduğu için diğer kitaplarında açıklığa kavustirabilir..
Netice olarak bir fantastik aşığı olarak ufak tefek eksiklerine rağmen kitabi sevdim ve seriye yakın zamanda devam etmeyi planlıyorum..
Kitap dolu bir ömür geçirmeniz dileğiyle görüşmek üzere