Zülal seni çok sevdim..
2023 17. kitabı
Okunma: 05 Şubat 2023 19:55
Allah'ın selamı üzerinize olsun.. Bu kitabı okumama vesile olan @lSemerkand hanımefendiye müteşekkirim. Onun yaptığı güzel inceleme ile kendimi bu kitapta buldum ve iyi ki.. Öncelikle yazarın kalemi, üslubu muazzam. Hiç sıkılmadan okudum. Fakat sindire sindire okumayı daha çok sevenlerdenim, hele ki bu tasavvuf roman kitabı ise. Ah Zülal güzel yüreklim ne çok ağlattın beni okurken ve ne de çok sevindim senin için. Hem üzdün, hem sevindirdin. Olayları yaşadım okurken sanki gözlerimin önünden film şeridi gibi geçti hepsi. Romanı okurken kendinizle muhasebe yaparken buluyorsunuz, en azından ben de öyle oldu. İnsanın hayata ne için geldiğini, ne için yaratıldığını anlatan ve tokat gibi yüzüne çarpan bir kitap. Nerden bilebilirdi ki Zülal, bir faniye aşık olup bunun onun imtihanı olacağını ve bu imtihan onu gerçek aşka yönlendireceğini. Seni çok sevdim Zülal.. Rüzgârın Ardından bu romanın ikinci serisi onu da en kısa zamanda temin edip okumayı düşünüyorum inşaAllah. Herkesin okumasını canı gönülden isterim.. Sevgiler..
Kalbe Düşen SızıElif Veske · Eşik Yayınları · 20181,159 okunma
Estağfurullah, okuyup beğendiğinize çok sevindim. Allah razı olsun ebeden 💜🌷