Bütün sevdiklerim, anneannem, teyzem, dayilarım hepsi çöküntünün altında hiçbir haber alınamıyor, lütfen dua edin. Henüz hiçbir yardım gelmedi 3saat oldu. Gaziantep/ İslahiye.
1 +1'leme
16,9bin Gösterim
İnşallah AFAD ekipleri kurtaracak hepsini dualarımız sizlerle 💔
Ülviye
Allah bir daha yaşatmasın, daha kötüsünden, daha beterinden saklasın. Hâlâ sallantıları hissediyoruz. Bu travma nasıl atlatılır bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dayanma gücü versin. Hâlâ haber yok, arama çalışmaları yeterli değil. İnşallah iyi haberler gelir ama hiç ümit yok.
Akşam erken yatmıştım. Sabah deprem haberiyle uyandım. Çok üzgünüm. 😔 Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah. Dualarımız sizinle. 🤲🏻
Ülviye
Gaziantep/ İslahiye'ye hiçbir ekip müdahale etmedi, ne elektrik ne su var. Cesetler karanlıkta 20 saattir öylece beklemekte, belki de içlerinde hâlâ nefes alanlar, umut bekleyenler var. GEREKEN MÜDAHALE ERKEN YAPILMIŞ OLSAYDI HÂLÂ YAŞIYOR OLANLAR DA OLACAKTI. YAZIK GERÇEKTEN YAZIK!..
Ülviye
Destek olan herkese çok teşekkürler. Hepimize geçmiş olsun, geçmiş olsun Türkiyem, güzel ülkem, yerle bir oldu. Allah başka kayıplar yaşatmasın. Allah'ım hepimizi korusun. 🌹
Ahhh.. Rabbim yardımcınız olsun gülüm benim..