Okumadan kitaba başlama derim , kendi sağlığın için
2023 6. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2023 21:26
Öncelikle merhabalar Açıkçası kitap hakkında çok güzel yorumlarim yok Kitaba arkadas ve sosyal medyanin verdiği destekle ve begenilerle basladim ama baslamaz olsaydım resmen vakit kaybıydı (benim için) ulkemizin yaşadigi yas dönemlerinde hepimizin morali çok bozuk ve benim gerek arkadaslarim gerek gece olan uykusuzlugum gerek akrabalarimla yasadigim kaygi stres acı ve diger butun insanlarin depremzedelerin ayni zaman da bu durumdan faydalanan ahlaksiz insanlarin acisiyla doluydu kisacasi bi hayli bitkin yorgun ve ruhsuz durumdaydim kafami dagitmak amacli bu kadar övgü alan bi kitaba basladım baslarken bana bir seyler katacagi amaciyla baslamadim moralim düzelir diye dusunerekden baslamistim ama dedigim gibi zamanimi ve olmayan psikolojimide yitirdi resmen Gel gör ki kitabimiz da bir deprem sonucu metroda kalan bir grup genci anlatiyor kimisi kafayi yiyor kimisi intihar ve ayni zamanda en zor olan aclik ve susuzlukla imtihan ediyorlar bu durumda aşk yaşayan iki de karakterimiz var ki buraya girmeyeceğim bile ne de olsa kurgu deyip geçiyorum Karalterlerin bu denli gercekci bir sekilde tasvir edilmiş ölümleri ve psikolojileriyle adeta kendinizi orda hissediyorsunuz dil yer yer alayci ama anlasilir ve etkileyici bir sekilde yazilmis Bu beni iyi hissettirdi mi asla Resmen kafayı yedim okurken ama kitaplari yarim da birakamam bu bende bir tu hastalik gibi bir sey Resmen acı çeke çeke okudum ve camdan atlıcak raddeye geldim Cidden psikolojim alt üst oldu özellikle ergen yaş grubu olan kesime yazilmis bir kitap olarak cidden ağır diyebilirim ya da bana göre agir herkesin ağırlık tasviri farklidir elbette Icindeki ask konusuna deginicek olursam guzel bir iliski gibi ama sorun şu yer altindasin olumle bogusuyorsun ve sen ... neyse gercekci dusunmeyecegim Kitapta paylasmaya deger bir söz bir alıntida bulamadim acikcasi , elbetteki kitaplar etkileyici olur ama bu denli psikolojiyi alt etmemeli .... Şunu da iyi öğrenmiş oluyorum ki bir daha coğunluk oyuna güvenip araştırmadan kitap okumam Kisacasi bence guzel bir kitap degildi okumanizi da tavsiye etmiyorum bence kendi sagliginiz icin okumayin
Yere Yakın Yıldızlara UzakEmine Tavuz · Epsilon Yayınevi · 201915,3bin okunma
1 +1'leme