Aslinda birkaç yıl önce okumuş olduğum bir kitap ancak yine de bir inceleme yazmak istedim. Kitap birbirinden alakasız gibi görünen ve yolları kitabın ortasına doğru kesișecek olan iki farklı insanın perspektifinden anlatılıyor. Başta bu iki kişi ve yaşadıkları olaylar arasındaki bağlantıyı çözemediğim için beni pek sarmamıștı, kendimi zorlayarak okuyordum fakat kitap açıldıkça ve bu 2 farklı dünya tek bir dünyada birleştikçe beni sarıp sarmaladı ve düşüncelerimi tamamen değiştirdi. Başta okumaya zorlayan her ne kadar bensem ilerledikçe bu kitap oldu. Keyifle okudum. Aklıma yerleşti, okumadığım zamanlarda sürekli düşünür oldum ve okumak için fırsat kollamaya başladım. Bir çırpıda bitirdim kitabı. Sonrasinda yazarın başka kitabı var mı diye araştırdım fakat bulamadım.
Kitabın içeriği hakkında pek yorum yapamayacağım, okuyalı bayağı zaman geçti çünkü ama kitap hakkındaki düşüncelerim kısaca yukarıdaki gibi. Belki sizi de başta, bağlantı kuramadıkça çok çekmez içine ama devam edin. Devam ettikçe ve olaylar açıldıkça saatler saniyelere dönüşecek, zamanın nasıl geçtiğini bile fark edemeyeceksiniz. Benim uzun bir sure favori kitabım olmuştu şahsen.