PAYLAŞALIM!!! - DEPREMZEDELERE 3. HATİM (YOĞUN İSTEK ÜZERİNE)
∙ HATMİMİZ BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR 🥀 Selamun aleyküm, Yoğun istek üzerine 3. Hatmimize bidâyet eyliyoruz biiznillah. Başta Efendimiz ﷺ için, son günlerde depremde yaşamını yitiren depremzedeler için ve hassaten depremde kaybettiğimiz @erkenhatice ablamız için okuyoruz... (Maalesef kendi yoğunluğumdan dolayı ben şimdilik cüz alamayacağım.) Önden bazı cüzler alındı bile, boş olanlara buyrunuz. Not: 1. Ben size teyit edip doğrulamadan lütfen okumaya başlamayınız. Cüz önceden alınmış olabilir. Ben size dönüş yapana kadar bekleyiniz. 2. hep uygulamada olmadığım için talep yığılması olabiliyor, bu durumda ilk yazanlar öncelikli olacaktır. Lütfen duyarlı olalım. Lütfen buyrun: 1. Cüz Elif 2. Cüz Elif 3. Cüz Elif 4. Cüz Elif 5. Cüz Elif 6. Cüz Zehra⊰✧ 7. Cüz Zehra⊰✧ 8. Cüz @fatiherol 9. Cüz ╚─░Destaceyiz░─╝ 10. Cüz Gölgenin anlamıdır ruh.. 11. Cüz Nergis 12. Cüz Nergis (eli öpülesi annesi) 13. Cüz Nergis (eli öpülesi annesi) 14. Cüz (İsimsiz) 15. Cüz E. 61 16. Cüz E. 61 17. Cüz @Fatma_Gzkck 18. Cüz @Fatma_Gzkck 19. Cüz @Fatma_Gzkck 20. Cüz @Fatma_Gzkck 21. Cüz Elif 22. Cüz Elif 23. Cüz İsimsiz #2 24. Cüz Elif 25. Cüz Elif 26. Cüz Elif 27. Cüz Elفida 28. Cüz İsimsiz 29. Cüz İsimsiz 30. Cüz İsimsiz
Deprem
1.619 Gösterim
Aleyküm selam .Allah kabul etsin inşAllah .🤲
Allah kabul etsin. @erkenhatice hanımefendin ruhuna ruh katması dileğiyle inşallah
Inşallah...
Allah kabul etsin 🤲
Ya yeni gördüm vefat mi etti Hatice abla 🥺😭😭rabbim mekânını cennet eylesin inşallah peygamber efendimize komşu eylesin 🥺🤲🏻
M. Emin
Maalesef... انا لله وانا اليه راجعون Şüphesiz biz Allah'tan geldik, ve yine ona döndürüleceğiz. Makâmı âlî olsun
Selamun aleyküm bir tane de ben alabilir miyim? Kaçıncı cüzü alayım
M. Emin
وعليكم السلام ورحمة الله Hatmimiz bitmiş durumda maalesef. Yeni bir hatim düzenleyecek olursak, sizi de ilhâk etmeye çalışalım inşallah