···Okunma: 20 Ocak 2023 21:19 Kızımız Daria dışarıdan mükemmel bir imaja sahip. Güzel, zengin, amigo kızların kaptanı, popüler ve herkes onu seviyor. Dış görünüşün ne kadar yanıltıcı olabileceğini anlatan mükemmel bir portre aslında çünkü içten içe annesi tarafından yeterince sevilmemenin getirdiği duygularla ve bu duyguların sonucunda kendi başına açtığı pisliklerle uğraşıyor.
Oğlumuz Penn'in uyuşturucu bağımlısı bir anne, dayakçı pislik bir bir üvey baba, berbat bir mahallenin berbat bir kısmında yaşadığı başını sokacak bir evden başka sahip olduğu tek şey ikiz kız kardeşi ve ikizinin ortadan kaybolmasıyla işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. İkizinin sırra kadem basmasının ardında Daria ve farkında olmadan Penn var ki işin iç yüzünü öğrendiği günden itibaren(14 yaşında iken) Daria'yı kara listesinin zirvesine yerleştiriyor.
Lisenin son yılında Daria'nın annesinin Penn'e yardım eli uzatmasıyla Daria ve Penn kendini aynı evde yaşamaya mahkum halde buluyor. Ondan sonrası için işler kızışıyor demek hafif kalır
Lise çağındaki çocukların hayatını anlatmasına rağmen olaylar tamamen yetişkin düzeyindeydi kitap +18'di. Sanırım beni rahatsız eden tek şey buydu yaşanılanların yaşlarından çok daha üst düzeyde olması ama buna rağmen toksik ilişkiler çok iyi ele alınmıştı ve herkesin birbirinin ardından kuyu kazdığı bu dünyada masum kalabilenleri okumak ta güzeldi.
Daha önce yazarın dilimize çevrilen Sparrow adında bir kitabını okumuş ve çok beğenmiştim. Yazarın kalemini merak ederek Sinners Of Saints serisini okumaya başlamıştım ve ilk kitap "Vicious" Baron Spencer'i anlatıyordu. Tam bir zorbaydı ama altında derin problemler taşıyan bir kişilikti. All Saints Lisesi serisinde tekrar o karakterleri görmek özellikle de Vicious'ın oğlu Vaughn' u aşırı merak etmeme neden oldu. İnşallah serinin geri kalan kitaplarına yakın zamanda kavuşuruz