9 gün önce o anı yaşayan ben miydim? Sisli, uzak bir kabus gibi aklıma gelenler. Beynim, hafızam o yaşadıklarımı reddediyor sanki. O esnada yaşadıklarım, hissettiklerim şu an bir zamanlar izlediğim korku filmlerinden bir kesit gibi. On gündür yaşadıklarıma inanamıyorum. İ-na-na-mı-yo-rum. O günden bana kalan ağlama nöbetleri, yataktan titreyerek uyanmalar, sinir harpleri, büyük bir korku ve çaresizlik duygusu… Bununla nasıl baş edebileceğim, bu hisleri nasıl atlatacağım bilmiyorum. Atlatabilecek miyim ki? Onu da bilmiyorum…
9,7bin Gösterim
Travmatik olaydan sonra göstermiş olduğunuz bu tepkiler çok doğal. Zamanla etkilerinin azalacağını bilmeniz gerekmektedir. 3-4 haftadan sonra da devam ederse. Bir uzmandan destek alabilirsiniz.
Geçmiş olsun, bende yaşadım depremi. Sizi çok iyi anlayabiliyorum. İsterseniz bana mesaj atabilirsiniz. Sizi dinler dua ederim. Elimden başka bişe gelirse onu da yaparım. Allah yar ve yardımcımız olsun.🌿
Size de çok geçmiş olsun 💙
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Metanetli olun. Rabbim güç kuvvet versin, sabırlar dilerim. Acınız hepimizin acısı, inanın derinden tüm samimiyetimle, dualarımla yanınızdayım. Geçecek inşallah, biraz zaman alacak ama geçecek, yürekten inanıyorum buna ♡
✰ Yıldız ✰
✰ Yıldız ✰
Umarım🙏 teşekkür ederim
Atlatırsınız hocam, siz şu zamana kadar çoğu şeyin üstesinden geldiniz bile 🙏🏻 aramızdasınız ve kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz ☺️
Teşekkür ederim 🙏
Tekrardan geçmiş olsun Yıldız Hanım neyse ki sağ sağlim aramıza döndünüz🙏
Teşekkür ederim 🙏
Yıldız .. 💜🌿☘️💞