Zalım perilerin arasındaki insan kizi
2023 8. kitabı
Okunma: 20 Şubat 2023 16:36
Kitabı okumayı nedense hep erteliyordum önyargılı yaklastigim için beni şaşırttı ve aslında çok beğendim. Konu anneleri tarafından dünyaya kaçırılan iki insan kız kardeş ve bir peri üvey kardeşin peri babasının kızını bulması ve ailesini katlettikten sonra diğerleri öksüz kalmadın diye onlarında evlat edinip peri dünyasında buyutmesi ile başlıyor. Peri dünyasında insanlar alt tabaka olduğu için haliyle general üvey babalarının statüsüyle perilerle aynı okulda okumaları diğer perilerin canını sıkıyor ve sürekli bunlara satasiyorlar.Bu kısımda iki ikiz kardeşin farklı kisilikleriyle olaylarla nasıl başa çıktıklarını okuyoruz.Birisi şövalye olmak isterken diğeri perinin teline kapağı atıp kendini kurtarma peşinde.Bu kısımda biraz burucu olaylar yaşandığını söyleyebilirim kıskançlıklar sırtından vurma vs kardeşlere yakışmayacak hareketler ancka bı kitapta da bunu aramıyormuyuz? En güzelinden drama... Şövalye olmak isterken jude casus oluyor ve komplolarin arasında piyon olduğunu farkediyor sürekli güç arayışında kendince doğru bildiğini de terketmiyor. Tac seromonisi oradaki entrikalar katliam sonrasında tacın geçtiği kişi son ana kadar harika ilerledi beğendim direk ikinci kitaba başlıyorum sizede tavsiye ederim.
1000k
Zalim PrensHolly Black · Dex Kitap · 20182,333 okunma