2023 9. kitabı
Okunma: 21 Şubat 2023 23:28
Çok sevdiğiniz üstelik aşık olduğunuz halde ona “hayır” dediniz mi hiç? İçiniz acıyarak, tüm benliğinizi o an orada bırakarak gittiniz mi hiç? Bir Anka Kuşu misali küllerinden doğmak nedir bilir misiniz? Bu kitap beni aldı, bulutlara çıkardı ve sonra yere çarptı. “Gelecekte Bir Mucize Olur Da Kendini Yeniden Âşık Olacak Durumda Bulursan, Bana Âşık Ol.“ dedi Atlas. Lily annesi gibi olmak istemiyordu. Yaşadığı şiddete rağmen babasını terk etmek istemeyen annesi gibi olmak delilikti. Zaten büyükler neden yürümeyen ilişkilere saplanıp kalırdı ki? Hobi bahçesi ve yeni tanıştığı evsiz Atlas, onun hayatının en güzel kısmıydı. Sonra Atlas gitti, babası öldü ve o geldi. Ryle. Bir insan hayatında kaç kez cenneti yaşardı ki? Ya da cehennem kaç kez yaşanırdı? Her şeye sahipken eksik olan neydi? Yazarımız yine döktürmüş. Muazzam bir kitaptı. Düşündüm ben Lily gibi bir karar mı verirdim diye? Okurken de düşünürken de kalbim ağrıdı.
Bizimle Başladı Bizimle BittiColleen Hoover · Epsilon Yayınevi · 20248,4bin okunma