Keşke okuduklarımı unutabilsem
2023 2. kitabı
Okunma: 24 Şubat 2023 00:00
Zaten zor okuduğum bir döneme denk gelen bu vasat kitap normale dönme, yeniden bir şeylere heves etme zamanıma geldiği için çok üzülüyorum. Normalde insanların okudukları, beğendikleri bir şeyleri eleştirmeyi doğru bulmam ama bu sitemi yapmadan geçemeyeceğim. Siz nasıl bir zevke sahipsiniz böyle? Kitap bomboş bakın sadece hayran kurgusu yazılan iyi bir gerilim dizi/filmi hatta kitabı bile olabilirmiş çünkü arkasında sağlam ögeler ve elle tutulur bir yola çıkış olmasına rağmen kitabın türü ve yazılış biçimi tamamen hayran kurgu. Hayran kitlesi ise smut okuyanlar. Smuta karşı biri değilim ama sen gizem,fantastik ve dark academia dediğin kitaba smuttan başka koyacak bir şey bulamıyorsan işte sorun burada başlıyor. Kızımız gizemli,güzel , okulda cinayetler oluyo hop sevişelim. ormanda gölgeler gördüm xekeççceset kokusu geldi sanki, sevişelim geçer. Ölümden dönüyorlarz, ee süper. Napalım? Sevişelim bari ne yapacağız başka? Cinayetleri çözme konusu ise tamamen klişe ve karakterler (iki tavşanımız dışında) tamamen hikayeye cee eee diye giriş yapıp çıkıyorlar elle tutulur yanları yok. Sevmen gereken karakteri sevemiyorsun dümdüz çünkü. Ah bana gülümsedi günümü sordu çok iyi bir kız tripleri çekilecek cinsten hiç değil. Kitabın 300 sayfası koklaşma kalanı kızın kıyafet tarifi araya da dur ha bizim bir konumuz vardı diye sıkıştırılmış minik evren ve olay kurgusundan oluşuyordu. Kalan 100 sayfasındaki o meşhur önemli cinayet gecesi ise hemen oldu bitti ama adamın kıza olan aşkı 80 sayfada bitemedi. Şimdi okurlar bu kitap türü vs böyle demeden önce şunu açıklamak istiyorum. Evet haklısınız,hem de çok haklısınız ama bu kitabı benim gibi dark academia ve fantastiğin birleşimi ile smut katılmış bir roman sananlar için uyarayım seveceğinizi sanmıyorum. Çünkğ ben büyük umutla başladım okumaya (Tutku hala öğrenemedin Instagrama güvenmemeyi) çünkü vaadini ancak o meşhur smut yerine getiriyor ki yaşınız küçük değilse sizi tatmin etmez. (Fazla ergence yazılmıştı ki ergen demeyi sevmem kitap bana bunu dedirtiyor) Genel anlamda bu kitabı seri yapsanız olmaz,smutı kaldırsanız olmaz, yazmasanız gene olmaz emektir sonuçta. Yok bu kitaptan bir şey olmaz. Sırf okuması kolay ve hemen (?) Bittiği için 4 ü layık gördüm ama onu bile haketmiyor ya neyse. Umarım siz seversiniz ve benim gibi pişman olmazsınız. Hepinize keyifli okumalar diliyorum
1K
GothikanaRuNyx · Independently published · 20211,871 okunma