2023 1. kitabı
Okunma: 12 Şubat 2023 03:54
Spoilerr vardır!!!!!!! Öncellikle kitap çok güzeldi ama ama dili biraz zor okunuyordu. Karakterler ayrı ayrı harika. Benim favori karakterim Auster oldu. Fable’a karşı çok tatlıydı. Uzun zamandan sonra güçlü kadın karakterler okumak güzeldi. Fable’ın hayatta kalma mücadelesi. Kimseden çekinip korkmaması. Ben onu çok sevdim. Willa’nın ilk başta bizi sevmemesi ama sonra onunla olan dostluğumuz. Paj’ı seviyorum başka bir şey diyemem bize iyi de davrandı kötü de. West ilk başlarda soğuk yapmana çok gıcık olmuş olabilirim ama o aşk itirafı neydi be. Asla ,hiçbir şart altında, senin için neyin ya da kimin önemli olduğunu belli etme kuralı yüzünden kitapta yakınlaşma sahneleri pek yoktu ama daha güzel vardı. Birbirlerini sözleriyle seviyorlardı. Tabii bunuda biraz geç okuduk ya da kitabın dili yüzünden biraz uzun geldi ama her sahneleri ayrı bir güzeldi. West’in her şeyin arkasında çıkması. Her seferinde Fable için geri gelmesi hatta Fable için erken gelmeye çalışırken bütün mürettebatını tehlikeye atması. Fable’ın babası onu bırakmışken bu sahneler çok güzeldi. Bu kitap benim için The Neighborhood grubunun şarkılarını hatırlatıyor. Her sahnesi ayrı bir şarkıydı sanki. Beni en çok etkileyen sahne ayrılma sahneleri oldu. İkiside birbirlerini bir daha göremeyeceklerini sanıp vedalaşmaları. Neyse bu kitabı çok beğendim.
FableAdrienne Young · Yabancı Yayınları · 20221,266 okunma