·384 syf.····Okunma: 25 Ocak 2023 03:38 Kitabı aylar öncesinde duymuş ancak klasik bir romantik komedi okuyacağımı düşünerek ertelemiştim okumayı ancak okuduğumda iyi ki okumuşum dedim. Klişeler olsa da benim için eğlenceli ve akıcı bir okumaydı. Okumak isteyenler için önceden belirtmeliyim ki birçok + bölüm mevcut.
Konusuna gelecek olursak, Lucy ve Jashua iki ortak yayın evinin CEO yardımcılarıdır ve işlerinde çok iyidirler. Tanıştıkları ilk günden itibaren birbirine mesafeli bir o kadar da yakındırlar. Şirkette sık sık oyun oynarlar. Bunlar kim kime daha uzun süre bakacak, kim daha kısa sürede işini bitirecek gibi.
Lucy gayet iyimser, acayip komik bıcır bıcır bir kızken Jashua ciddi ve titiz bir adamdır. Onun bu tarzı Lucy'nin dikkatini çeker. Jashua o kadar düzenlidir ki giydiği gömleklerin günü bile bellidir. Her günün rengi bellidir ve değişmezdir. Bu ve bunun gibi detaylar Lucy'nin zihninde yer eder.
Bir gün bir terfi meselesi gündeme gelir. Josh ve Lucy tam anlamıyla rakip haline gelir. Rakip olsalar da çevrelerinde gelişen olaylar nedeniyle şirket dışında da görüşmeye başlar ve birbirlerinin hayatlarına dahil olurlar. Kitabı Lucy'nin gözünden okuduğumuz için uzun süre "Josh bunu neden yapıyor." diye düşünüyorsunuz ancak kitabı kapattığınızda anlıyorsunuz. Çerezlik, yorulmadan okuyabileceğiniz bir kitap.