2023 14. kitabı
Okunma: 28 Şubat 2023 03:01
KİTAP KONUSU Büyükbabaları vefat ettikten sonra üç torunu için de birer mektup bırakmıştır. Mektuptaki vasiyeti gerçekleştirirlerse, miraslarına ulaşacaklardır. Declan, huysuz ve bir o kadar da acımasız patronumuzun CEO olabilmesi için evlenmesi... ve çocuğu olması şartı vardır. Asistanı Iris, ona evlenecek adaylar bulmak için her şeyi yapar ve bulur da. Ta ki Declan görüşene kadar. Nişanını açıklaması gereken anda, yalnız bir şekilde gelen Declan’ı gördüğünde, tek çözümü kendisini nişanlısı olarak tanıtmakta bulur. KİTAP YORUMU (SPOİLERSİZ) ANLAŞMALI EVLİLİK Mİİİ NEEEĞĞĞĞĞĞ Hayatımın bir noktasında anlaşmalı sevgilik veya evlilik yaşamazsam, çok eksik hissedeceğim!!! (Lütfen milyarder biri olsun) Öncelikle... kitabı okurken delirdim! Çünkü hem inanılmaz akıcı hem de konusu yüzünden olaylar öyle bir gelişiyor ki insan elinden bırakmak istemiyor. Sıkıldığım tek bir an bile olmadı ama ağladığım çok fazla an oldu. Ve coşkunun tavan yaptığı... Declan çok grumpy (huysuz) bir karakter ve aynı zamanda baskın da ama bi tık kalp kıran cinsten. Bu, beni üzüyor ama yine de aşık oldum çünkü o güç ve Declan’ın sadece ama sadece Iris’e verdiği o tatlı sözler başımı döndürdü. Üstelik gerçekten kendimi zararsız mafya okuyor gibi hissettim, bu adam ne böyle?!! Iris’e bayıldım! Resmen aşırı mücadeleci ve çok etki-tepki insanı. Kesinlikle karşılığını veriyor, hatta kat ve kat fazlasını. Kitapta baba sorunları vardı. Bunu bilerek okuyun bence çünkü bazı durumlarda insan tetikleniyor ya da etkileniyor. Sonuç olarak AŞIK OLDUM! Üçüncü kitabı sabırsızlıkla bekliyorummm!!!
Beklenmedik KoşullarLauren Asher · Olimpos Yayınları · 20232,177 okunma