İyi Kız, Kötü Son 3.5/5
Selam! İlk kitabı okuyalı fazla geçmese de resmen unutmuşum. İyi ki hatırladığım detaylar üzerine devam etti
Konusu; Bu sefer kasabadan yakın arkadaşı Connor’in abisi Jamie kayboluyor. Kaybolmasıyla polis çok ilgilenmiyor çünkü adam 24 yaşında. Andie Bell töreninde Jamie aniden kayboluyor ve nereye gittiği bilinmiyor. Pip podcast yayınlamaya tövbe etse de yeniden başlıyor ve Jamie ile ilgili ipuçları kafa karıştırıcı şekilde ortaya çıkıyor.
Yani ilk kitaptan sonra benim için okuması çok zor oldu, onu daha çok beğenmiştim. Önce Layla işi dikkatimi çekti, ancak sonradan Çocuk Brunswick ile bağdaştırılması saçma geldi. Şahane bir kurgu gerçekten söyleyecek sözüm yok dahiceydi. Ancak Max’i bu kitapta yine görüyor olmamız lüzumsuzdu. Pip’in sürekli öfke nöbetleri vs geçirmesi de - ki okulda geçirdiği o krizde uzaklaştırma alması bile ne alaka dedirtti-. Yazarın çok geniş kapsamlı düşünüp normal hayatla paralel götürmesi beni sevindirdi. Çünkü reelde de bu olayın tıklanma uğruna fake olduğu düşünülürdü İlk kitapla peş peşe okursanız daha çok seveceğinizi düşünüyorum. Hafif polisiyemsi kurgu arayanlara öneridir