2023 2. kitabı
Fantastik kitap sevenler için kesinlikle şiddetle önerdiğim bir kitap kendileri. Tereddüt etmeden alabilirsiniz emin olun ki pişman olmayacaksınız. Şimdi yorum kısmıma geçeyim hemen ndmdns. Bu kitapta 500 yıl önceki bazı önemli detayları ucundan da olsa öğrenebildik sonunda. Ayrıca sonunda biraz action kısmına geçtik. Kitap boyunca beni en zorlayan şey Eylül'ün hem olup hem olmamasıydı. Özellikle bunun da diğer karakterler üzerindeki etkisini görünce daha da fenalaşıyorsunuz ama sonunda komutan kahramanı tüm yaralarımız sarıyor bdnskxm Bu kitapta da ilk kitap gibi ikizler için aşırı romantizm yok uyarayım bu konuda bsnsksm(Arada bir ortaya çıkan love interestler var tabi).Oktay ve Nehir gerekli romantizm ihtiyacınızı da karşılıyor zaten daha fazlasını istemiyorsunuz. Onun dışında karakter gelişimlerini ve kurgunun gidişatını da çok beğendim. Yeni karakterleri de aynı şekilde. Çok spoiler vermemeye çalıştım ndmdlx. Kısacası bayıldım ya BAYILDIM! Keşke unutup tekrar okuyabilsem dediğim seriler arasında tahtına kuruldu ndmdlx Okuyun okutturun sevgili dostlar!
Fantastik
Ayza IIEla Arslan · KDY · 202148 okunma