"Bir insan bilimle ilgili yalan söylüyorsa iyi niyetli olamaz. Onun dininde de iyi niyetli olması mümkün değil. Sen bana diyorsan ki, ben bilimi kabul ediyorum, ama bilimin Tanrı'nın yarattığı bir şey olduğuna inanıyorum, tamam. Ama sen, Evrim yalandır diyorsan iyi niyetli olma ihtimalin yok. Ya cahilsin, ya da kötü niyetlisin - ikisinden biri. Çünkü ya bilmiyorsun, ya da bildiğin halde yalan söylüyorsun." ~Çağrı Mert Bakırcı
Bilim
zaman her şeyin ilacı .
Açıklayamadığı her olayı mucize olarak tanımlayan, teslim olan, propagandasını yapan bir insan profili var ve ne yazık ki mantar gibi bakteriyel ortam görmesinler hemen peydah oluyorlar. Buradan bakınca sizler bilime inanan, ispat isteyen genç zihinler, sizlerde mucizesiniz aslında. Tek yapmanız gereken o insanlara göre potansiyelinizin farkında olup üst perdeden hitap etmek :) sevgilerimle
Çok teşekkür ederim, umarım bize düşeni en iyi şekilde yaparız :)
1 yanıtı göster
Evrimle ilgili kitap önerilerine açığım. Başlangıç için hangi kitaplar iyi olabilir
Evrim Kuramı ve MekanizmalarıEvrim Kuramı ve Mekanizmaları kitabını okursanız tüm temel bilgileri öğrenebileceğinizi düşünüyorum. Ama orada evrimin dalları hakkında derin bilgi yok, yüzeysel anlatılmış. Eğer daha sonra doğal seçilim hakkında daha çok bilgi edinmek isterseniz Gen BencildirGen Bencildir 'i öneriyorum. Diğer dallarda da önerilen kitaplar var, ama kendim okumadığım için öneremeyeceğim. Daha sonralar okudukça eklemeler yaparım :) Ama ben bilim dallarına hep videolar izleyerek başlarım. Eğer video tavsiyesi isterseniz, "Evrim ağacı" kanalındaki videolar bunun için ideal.
2 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Kopyala yapıştır yapmadım, direkt dinleyerek yazdım. O yüzden yazım hatası olabilir.