···Okunma: 08 Mart 2023 13:34 Merhabalar, çok güzel bir kitap bitirdim. Üzerine saatlerce konuşulabilecek türden bir kitap fakat incelemelerde başarısız olduğum için aktarabildiğim kadar aktaracağım.
Öncelikle kitabın sade, anlaşılır net bir dili var. Hiç mi hiç sıkılmadan tek solukta okunabilecek bir kitap ( 5 güne yaydığıma bakmayın siz ) enteresan bir konusu var kitabin , onulmaz bir kıskançlık söz konusu ama öyle ikili ve arkadaşlık ilişkilerindeki kıskançlık değil. Abisini kıskanan bir kız kardeş, bu kız kardeşin hüzün dolu hayatı. Hiç sevilmeyen, değer görülmeyen (ailesi tarafından) bir kadın. Aile sıcaklığı yaşamamış her kadınla net olarak empati kurabilirim Seniha'yla empati kurmakta güç olmadı benim için. Okurken şunu düşünüyor insan; ebeveynler çocukları arasında neden, niçin ayrımcılık yapar? Hayır sırf biri daha başarılı diye, güzel diye neden her şeyde öncelik tanınıyor çok saçma ve akıl almaz bir şey bu.
Hırsı, kini nefreti acımasızlığı ince ince işleyen yazardan okuduğum ilk kitap bu. İyi ki okumuşum diyorum. Tavsiye ederim hatta mümkünse kesinlikle okuyun