Tek dizimin üzerine çökmeyeceğim,iki dizimin üzerine çökeceğim çünkü sana evlilik teklif etmeyeceğim,benimle evlenmen için yalvaracağım.'
Ahhh beni derinden sarsan Jack ve jill serisinin devam kitabı #geceninortasi
Kitap ilk kitaba göre daha derin daha duygusal .
İlk kitapta hikayede daha çok jill 'e yer verilmiş onun geçmiş ve günümüz hayatına gidip gelmistik.
Bu kitapta Jack on planda .
Onun hayati onun geçmişi ve fedakarlıklarını okuyoruz.
Tabi elbette jill ve geçmişini tamamen bırakmıyoruz.
Jack on planda olmasına rağmen Jill ve Aj neler yaşadı okurken ,geçmişe gidip Luke ile yaşanan büyük aşkı okuyup gözyaşları şelale olurken günümüze dönüp Aj sağlık yüzünden yaşadıkları yüzünden kalbimize jill ile beraber ikinci bir yara alıyoruz.
Ahh Jill 'in Aj için yaptığı fedakarlıkları okurken geçmişe gidip,Luke neler yapmış okuyoruz.
Ahhh Luke keşke benim olsan demedim desem yalan olur .
Ee Jack okuyoruz dedik ama jill anlattın diyenleri duyar gibiyim.
Ama anlatılmayacak gibi değil ki elbette Jack de aşırı etkileyici bir geçmişe sahip ama günümüzde normal bir insan olma çabasını da görmezden gelemeyeceğim .
Özellikle yeni aşkı için kendini tamir etme çabasını.
Çünkü iki ana karakterimiz de geçmişten yara almış defolu kişilikler.
Hal böyle olunca pek de sağlıklı ilişki yaşamaları mümkün degil.
Özellikle Jack 'in yeniden hayata dönmesini saglayan Ryn Middleton da yaralı bir geçmişe sahipken ve Jack ile aralarında on yaş kadar bir fark varken .
Geçmişteki evliliği ve kızı yüzünden ozguveni yerlerde olan Ryn için yeni bir aşk ve bir sevgili hiçte kolay ve olası görünmüyor.
Peki Jack sizce Ryn ile yeni bir yola girebilecek mi ?
Peki Jill ,Aj ile yaşam mücadelesi verirken geçmiş aski Luke ile karşılaşınca neler olacak ?
Ve o son inanmıyorum o son neydi öyle.?
Kucağımıza bomba kondu hadi bekleyin dendi resmen .
İnanılmaz güzeldi ve müthiş ters köşe oldum.
Devam kitabını deli gibi beklerken hala kafamdaki soru işaretlerine cevaplar arıyorum.
Bu arada Luke sana aşık olduğumu da soylemezsem olmaz diye düşünüyorum
Not
Kesinlikle şiddetle tavsiyemdir .
@nemesiskitap
@authorjeweleann