Puan vermedi·472 syf.····Okunma: 09 Mart 2023 14:12 Beklenmedik Koşullar ~ Lauren Asher
Anlaşmalı evlilik ya da sahte ilişki temalı kitap severleri buraya alalım
Ailesinin medya imparatorluğunun yeni CEO’su olmak için yapması gereken bir görevi var Declan Kane’in. Miras için bizim huysuz adamımızın görevi de evlenip çocuk sahibi olmak. Declan için bu imkansız görünüyor ta ki onun İçin vazgeçilmez olan üç yıllık asistanı ona bazı görüşmeler ayarlayana kadar. Tam nişan haberini duyuracağı zaman yaşanan bazı teknik aksaklıklarla-Declan’ın insanları kendinden uzağa kaçırması gibi- asistanı Iris bu işe gönüllü oluyor. Huysuz, işkolik, herkesin koşarak uzaklaştığı bu mesafeli adama karşı Iris Sahte evlilik ve sahte yakınlaşmalar birden gerçeğe dönüşürse ne olur? Declan’ın birini önemsemesinin şoku ve üstelik karşısındakinin kalbini kırması kaçınılmazken.
Ah Iris benim bebeğim Başkasının hatasını düzeltmeye çalışmak. Hata size karşı yapılmışsa bile hep bir düzeltme çabası olması nasıl bir bağlılık? Onun çabasını öyle sevdim ki Kendi geçmişine rağmen hala çabalayan ve pes etmeyen biriydi. Onun azmini ve her şeyi başarabilecek güçte biri oluşuna bayıldım. Bir diğer bayıldığım nokta arkadaşlıklarıyla bana kahkaha attıran Cal ve Iris. Cal Kane kardeşlerden olsa da her zaman Iris’in yanında ve öyle tatlı biriydi ki onun kitabını okumak için çıldırıyorum!
Kane kardeşlerin babalarına sinir oluyorum. ‘Neyin peşindesin, bu neyin hırsı? Onlar senin çocukların ya’ isyanlarımla okudum her sahnesini.
Neyse ondan uzaklaşıp birbirlerini zorlayan, kıran ama her koşulda yan yana olan bebeklerime dönüyorum. Aralarındaki yakınlaşma ve çatışma devam ettikçe hem geçmişleri hem yeni karşılaştıkları duyguyu keşifleri hem de beni depresyona sokan kalp kırıcı sahneleriyle öyle çok duyguyu birden yaşadım ki Ayyy ama çok sevdim. Iris’in ailesi hayatı ve Declan’a olan bağlılığı kalbimi çaldı. Bir de kalbim değil direkt tüm varlığımı eriten aralarındaki ingilizce anlamı olmayan yabancı dillerdeki kelimelerle olan diyaloglar Tonlarca sahne aklımda ve çıkacak gibi görünmüyor Sizin de bu seriyle ve karakterlerle tanışmanız gerek! Kesinlikle okuyun