2023 45. kitabı
Evett, klasik bir yabancı yazarın elinden çıkmış klasik bir romcom (romantik komedi) diyebilirim. Yani romcom'ların hepsinin konusu birbirine benziyor o yüzden büyükkk bir beklentiniz olmasın. Ama bence önemli olan; klasik bir konuya sahip olmasına rağmen yazarın kitabı akıcı ve insanı sıkmadan yazmasıdır. Zaten bu tarz kitapları eğlenmek ve zaman geçirmek için okuyoruz. Ben okurken asla sıkılmadım, güldüm, utandım ve bazı sahnelerde alev aldım diyebilirim. Şu ana kadar okuduğum en iyi smut sahnelere sahip olan romantik komedi kitaplarından biri diyebilirim. Kesinlikle yetişkin içeriği çok olan bir kitap, o yüzden tatlı kapağına aldanmayınız efenim. :) Yazarın sık sık başrol erkeğin ağzından yazması çok hoşuma gitti. Sadece başrol kadının duyularını okumayı pek sevmiyorum. Erkeğin düşüncelerini, duygularını ve o anda ne hissettiğini merak ediyorum. Normalde pek utanan birisi değilim ama bazı sahnelerde kıpkırmızı oldum. Eğer kafanızı dağıtmak istiyorsanız kesinlikle okuyun derim. Bir gecede okuyup bitirmelik, çerez bir kitaptı. Sevimsiz Bir Tanışma
Sevimsiz Bir TanışmaMeghan Quinn · Ren Kitap · 20221,239 okunma