2023 15. kitabı
Selam dostlar, Bugün size bir yaz masalı tadında bir kitapla geldim. Mutlu sonlar genelde masallarda olur değil mi? O zaman sizi böylesi bir masalı okumaya davet ediyorum arkadaşlar. Gamze Gokce hanımefendinin kaleminden dökülen #izmirmasalı adlı kitabımızda tesadüflerle başlayan bir aşk masalına şahit oluyoruz. Ahsen daha önce yaşadığı bir ilişkiden olan oğlu ve annesiyle birlikte yaşamaktadır. Çalıştığı şirkette işe girerken evladının olduğunu söylememiş ve bu iş şimdi onun işsiz kalmasına sebep olacaktır. Diğer yandan eşi ve evladını trafik kazasında kaybeden kendini sadece işine adayan Selçuk'un patronu onu iş için İzmir'e gönderir. Tesadüf eseri yolları kesişen Ahsen Selçuk'a İzmir'i gezdirmek için anlaşır. Gezerken ve birbirlerini tanımaya başlayan ikilinin birbirlerine karşı duyguları değişmeye başlar. Kitabın geri kalanı hakkında daha fazla bilgi vermek istemiyorum. Ama okurken keyif alacağınız bir kitap olduğunun garantisini size verebilirim. Ahsen Selçuk'a İzmir'i gezdiriken ve tarihi yerleri anlatırken sizde gezmiş kadar oluyorsunuz.
İzmir MasalıGamze Gökçe · Dorlion Yayınları · 202379 okunma