Ayaklarımızın üzerinde hafifçe yükseldiğimiz halde yine de göremiyoruz birbirimizi.
Sayfa 5
Ben bir gün sordum ona dedim ki; "Senin kalbine nasıl girdi" çok zor açılan bir kalp olduğunu kasdederek. ...... gözlerini kısarak o güzel gözlerini dedi ki; "Vazgeçmedi" ..ben de vazgeçmiyorum o yüzden bir umut işte. Sende vazgeçme. En azından sevmekten vezgecme. İnan çok güzel bir hikaye oluyor. Yada roman yaşanılanlar.
"Senin için senden vaz geçerim"der bir şarkıda bilirisin:)Bazen vaz geçmek gerek..Seversin ama dilini de gönlünü de sonsuza dek mühürleyerek..Umut..Güzel şeydir.Ama bazen "sevgilinin özgur"olmasına izin vermen gerekir yani kısacası "vaz geçmeyi de bilmek gerekir bir yerden sonra":)
2 yanıtı göster
Hani kalp üzülünce göz yaşarır dı ya. Onun gibi biraz. Ama sana şunu söyleyebilirim o gözler de yalan söylerse bu dünyadan vazgeçmek için çok geçerli bir sebep olur. Ve tüm modernistlerin canı cehenneme :) yaşasın realizm.
"Sevmekte sanat gibi..Göreceli Bir kavram..Şükru Erbaş 'in da belirtiği gibi "kim kimin derinliğini görebilir; hem hangi gözle?"Sizin umudunuzu kırmamış anladığım kadariyla;sevginize saygı duyuyor olmali;fakat benim umudumu yitirmem ve onu özgür bırakmam benim değil onun tavır ve davranışları sonucu edinilmiş bir "davraniş"biçimi..:)Sevilen böyle güzel sevildiğini umarım biliyordur:)
Evet kırmadı çok ilginç ama bir anne gibi. Saygılı evet ve de çok anlayışlı kendisi. Gerçi kendisine, kendisi diyerek kurum müdürü gibi bahsettim :) Sevildiğini de biliyor ve o kadar net ki seni sevmiyorum diyor. Türk filmi gibi. İyisin temizsin gibi laflar işte. Ama ben vazgeçmiyorum. Sakın saplantı zannetme onu çok seviyorum. Sen birakabilmişsin. Merak ettim için yanmıyor mu. Bizimkisi ne bileyim eroin esrar gibi herhalde çok denedim bırakılmıyor. Alo bilmem kaç bırakma hattı kurulmalı onun adına:)
"Cennet cennet dediğin nedir Bir kaç melek bir kaç huri İsteyene ver onları Bana seni gerek seni" sınırsız genişlikteki insan kalbini sadece allahin sevgisi doldurabilir ancak öyle bir aşk çıkıveriyor ki; kalbi gasp ediyor gibi, tüm kapıları da kilitliyor. Sadece onu seviyor, sevmek istiyor.
Bekliyoruz işte yana yana pişeriz belki. "Hamdım yandım piştim"... pratikte yaşamak bu olsa gerek.
"Görmek isteyipte görememek...Iste bütün mesele bu":):):):)
Önceki 2 yanıtı göster
Öyle bir kalbe mi ? Açıkça "dokunan yanar" ... Haykirasim geliyor ben yandım eller yanmasın :)