Kitap Yorumu
Neden mi okumalıyım?
İman Tazelemek İstersen Oku!
Peygamberimizi nasıl oluyor da görmeden seviyoruz?
Neden onun ümmeti olmak ile şereflendirilmişsin, anlamak istersen oku!
Peygamberinin Sevgisini Anlamak İstersen Oku!
Hayatını anlamlandırmak istersen, oku!
Gelelim Kitaba ;
Akıcı bir dil, coşkun bir hitabet, zaman zaman kızgın bir üslup karşılayacak sizi ama sevecek ve diğer sayfayı merakla çevireceksiniz.
Yazarın okudum ilk kitabı, bir kitap sever için ilkler önemlidir. çünkü ikinci için ya teşvik edici ya reddedici bir karar verdirir.
Sıkı Okurlar bunu deneyimlemiştir.o yüzden sevdikleri yazarlar listesi vardır
Şayet benim için teşvik edici oldu.
Sizleri de teşvik etmek için yazıyorum.
Kitaba Dönersek, yazarın bilgi ve ilgi birikimi, okuru memnun ediyor.
DOĞRU Cümleyi kuramamış olabilirim fakat içimden öyle söylemek geldi. ilgi diyorum çünkü yazar yazdığına inanmazsan şayet okuru bir kugu romanda dahi inandıramaz, bir şeyler geçiremez.
Alıntılarını ayet, hadis ile destekliyor. Öğreniyorsunuz.
Tekrara düşen cümleler var konular bağlantılı olduğu için.
Öylesine yazılmamış, yazarın hayranlığı beni mest etti! Görmemek için kitabı hiç açmamış olmanız gerekir!
Hasan'ı hikayesi iyi ki eklenmiş çünkü çok vurucuydu. Hücreden zerreye hissetmek tam da olsa gerek, dedim.
(Sf 136'da Hz, Hatice yerine Hz. Aişe yazılmış. Gözden kaçırılmış olduğunu düşünüyorum. Çünkü ilk vahiyden bahsediliyor o zaman yanında Hz Hatice vardı. Siyer hiç, Bilmeyenler için gözden kaçsın istemedim. O yüzden ekliyorum.)
Eklemek isterim ki: Fatiha suresi için bir kitap yazmalı.@yasinpisginn Hani sıradaki kitabı o olsa hemen okumak istedim. Anlatmalı, yaşatmalı! Üslubunu çok beğendim. Hani yaşar gibi anlatılır ya bazı sohbetler öyle canlı öyle canlandırıcıydı..
Keyifle...