···Okunma: 23 Mart 2023 17:57 Allah'ın selamı üzerinize olsun..
Öncelikle yazar hakkında ufak bir biyografi yazmak istiyorum..
Yazı, hikaye ve fotoğrafları Genç, Fayrap, Nihayet, Cins, İtibar ve Muhit dergilerinde yayımlandı. Gördüklerini aktarmak için 30'dan fazla ülkeye seyahat etti; çatışma, savaş ve afet bölgelerinde bulundu. Kullanıcı, okuyucu ve izleyici deneyimi konularıyla ilgilenen yazar uzun yıllar İHH Yayınlar Koordinatörlüğü görevini yaptı. Şimdilerde TRT’de belgesel ve sinema projeleriyle ilgileniyor.
Okurun dili gayet akıcı ve anlaşılır. Anlatılanlsr ve betimlemeler beni gerçekten o diyarlarda gibi hissettirdi. Olaylara bakış açım değişti ve daha çok empati kurmamı sağlayan faydalı bir eser oldu benim için.
Yazar, farklı ve zor ülkelerde yaşadıklarını, o ülkelerdeki hayat mücadelesini kısa hikayeler eşliğinde aktarmış. Hikayeler çok duygusal ve yazarın üslubu çok samimi geldi bana..
En çok merak ettiğim kişi Burundu'daki Amani karakteri oldu. Müslüman coğrafyalar için bir parça merakınız varsa bu eser ilginizi çekecektir..
Kitaptan alıntı:
"Bekleyenlerin diyarına geldim, dururken bekleyenlerin, durmadan bekleyenlerin, giderken bekleyenlerin.."
Tavsiye ederim okuyun, okutun efendim..
Sevgiler:)