KİTAP KONUSU
Sadie, geç bir saate, çalıştığı mühendislik şirketinin asansöründe kaldığında, paniği katlanarak arttı çünkü yalnız değildi! Tam üç hafta önce, onun kalbini paramparça eden ve sonra düşmanı olan adamla baş başa kalmıştı!
Durmuş bir asansör...
Fazlasıyla yakınlaştığı Erik Nowak’ın, hiç de düşmanca olmayan nazik bakışları...
Ve Sadie’nin kırık kalbi...
Belki de birkaç saat sürecek elektrik kesintisi, birçok duyguyu açığa çıkaracak!
KİTAP YORUMU(SPOİLERSİZ)
129 sayfa kitap, NASIL BU KADAR İNSANIN KALBİNİ BURKAR VE ÇARPAR?!
Aşık oldum! Ve aşık oldum! Duygularımı en kısa bu şekilde anlatabiliyorum.
Kadın karakterle felaket bir bağ kurdum ve kitabın yarısı, gözlerim dolu doluydu. Onun kırık kalbini ve korkularını okurken resmen sürekli bir duygu fırtınası geliyor, hele Erik’in bakışları ve sözleri!!! Erik için en az 300 sayfa daha talep ediyorum. Bu karakterin hakkı böyle kısıtlanamaz, kabul değil! Yazarın en sevdiğim erkek karakteri oldu resmen!
Bölümler, geçmiş (3 hafta önce) ve bugün şeklinde ilerliyor. Her iki zaman diliminde de olaylar o kadar dinamik gelişiyordu ki kitaba resmen yapışıyorsunuz. Bir de hep yan yanalar! AĞAĞAĞAĞ gerçekten dünyanın en iyi romcom kitaplarından!
Ve ve ve en iyi sevişme sahnesi de bu kitapta. Okurken baygınlık geçirdim ve dehşete düştüm. Normalde yorumlarımda bundan bahsetmiyordum ama bahsedilmeyecek gibi değildi. Şok geçirdim!!! Şu ana kadar okuduğum en iyi smut sahne, net!
Diğer kitabı sabırsızlıkla bekliyorum. Bakalım daha ne kadar iyi olabilir?!