···Okunma: 25 Mart 2023 16:13 Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Nicat Yusuf'un kaleminden Kambur adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Şule Kahramanlı yaşadığı her bir zorluğa rağmen yaşama sevincini hiçbir zaman kaybetmemiş geleceğe umutla bakmayı kendine hep rehber edinmiş bir genç kızdır. Şule lisans eğitimini Ankara'da çocuk gelişimi üzerine alıp yaşadığı Azerbaycan'ın şehri olan Bakü'de bir yetimhanede çocuklara ve kadınlara psikolojik destek vermektedir. Bir gün yine Şule'nin yetimhanede olup çocuklar ve kadınlarla ilgilendiği sırada yetimhaneye gelen iş adamı Ali Hakan Yalçın ile yolları kesişiyor. Kitabımızın devamında Şule'nin en yakın arkadaşı şehit Murat'ın hayatını Şule'nin ağzından ve Ali Hakan'ın ve Şule'nin çocukken yaşadıkları zorlu süreçlerin diyaloglarını okuyoruz. Çok etkilendiğim bir kitap oldu. Kitapta aile bağlarını,dostluğu, ön yargının yanlış olduğunu, insanların yaptıkları cehaleti aile tarafından gösterilmeyen sevgiyi ve daha birçok konuyu yazarımız kitabında anlaşılır bir şekilde bizlere aktarmış. Murat'ın yaşamından etkilendim ama en çok Ali Hakan'ın yaşamını okurken resmen kalbim ağrıdı. Kesinlikle herkesin okuması gereken muhteşem bir kitap. Yazarın kalemine sağlık okuyucusu bol olsun.