Bir insanı nasıl tanıyacağınızı biliyor musunuz ? Ne okuduğuna bakın, Ne seyrettiğine bakın, Duvarlarına ne astığına, Raflarına ne koyduğuna, Nasıl konuştuğuna, Nasıl dinlediğine bakın. Yapmanız gereken tek şey bakmaktır. Bunlar size onun ruhunun nerede olduğunu gösterir.
Franz Kafka
Franz Kafka
··8 alıntı·
1 artı 1'leme
20,5bin görüntüleme
Sedat okurunun profil resmi
Ya çok iyi bir oyuncuysa?
KahveCan okurunun profil resmi
Eninde sonunda bir yerde hata yapar elbet
7 sonraki yanıtı göster
Zeynep okurunun profil resmi
Bizdede yedi adım yola gidecen yada yemek yiyeceksin o zaman anlarsın derler
Bizdede öyle derler
1 sonraki yanıtı göster
Zuleyha serinci okurunun profil resmi
Bizdede borc para verin yada yokculuk yapin derler😂
KahveCan okurunun profil resmi
Ya uzun yola çıkın yada birlikte yemek yiyin 😄
5 sonraki yanıtı göster
Emre Bulut okurunun profil resmi
👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾
Bu yorum görüntülenemiyor
Kızılötesi okurunun profil resmi
Kesinlikle doğru! Birisiyle görüştüğümde bana kitapların boş olduğunu söylemişti ve karşısında kadın yokmuş gibi davrandığı için bir daha gorusmemistim. Ogün anladım ne beklediğimi,ne istediğimi..
KahveCan okurunun profil resmi
👏👏 kitaplara boş diyen boştur asıl
Rubin okurunun profil resmi
Ben de bir şey eklemek isterim müsadenizle uslubu ve seçtiği sözcüklerde kişinin kendini tanımamıza yardımcı olacaktır. Güzel bir ileti olmuş, elinize sağlık ✨
Çok teşekkür ederim ☺️🙏
Petrikor️️ okurunun profil resmi
Salağı oynamak her şeyi görmenin ve bir insanı tanımanın en güzel yoludur. Yaptıklarını görmezden gelin bakın, görün ama gördüğünüzü belli etmeyin. Yüreğinizde ,aklınızda ve hayatınızda gözünüzden düşe düşe sıradanlaştığında işte o zaman önce kusura bakın bir kez bakın affedin hayatınızdan çıkarın bir daha bakmayın hayatınızın kıyısından bile geçmesine müsade etmeyin . Çünkü affetmediğin her insan aklına ve kalbine yüktür.
Sonuna kadar katılıyorum 👏👏
Beyza okurunun profil resmi
İnsan bazan yanılabiliyor ya da durun vazgeçtim karşımızdaki iyi bir oyuncu da olabilir değil mi?
KahveCan okurunun profil resmi
Orası da ayrı bi muamma evet
Bu yorum görüntülenemiyor
21 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.